Milieuvriendelijke vloerisolatie

Vloerisolatie is een slimme investering met het oog op een schoner milieu en een besparing op je energielasten. Helaas zijn er vloerisolaties op de markt die niet goed zijn voor het milieu. Bisoltec VloerIsolatie werkt alleen met milieuvriendelijke vloerisolatie. We zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van vloerisolatie door middel van ReflectieFolie. Bovendien is Bisoltec VloerIsolatie officieel dealer van TONZON.

Vloerisolatie

Wat doet vloerisolatie? Vloeren verliezen veel warmte door de koude en vaak vochtige kruipruimte en funderingsmuren. Zeker in de herfst en winter merk je dit goed in huis door de kou die de vloer afgeeft. Dat is niet comfortabel en bovendien gaat je gestookte energie zo het huis weer uit. Vloerisolatie beperkt het warmteverlies, zodat je geniet van alle voordelen van een warme vloer.

Voordelen vloerisolatie TONZON

  • Besparen op je energierekening
  • Een gezond en aangenaam leefklimaat
  • Passieve vloerverwarming
  • Hoog rendement
  • Goed voor het milieu

Vloerisolatie heeft veel voordelen. Zo hoef je minder te stoken, omdat de warmte in huis blijft. Daarmee bespaar je met vloerisolatie op je energierekening. Je ervaart meer comfort in huis. Als je koude voeten hebt, heb je het helemaal koud, al zet je de verwarming op dertig graden. Als je warme voeten hebt, kan achttien graden in de winter in huis al heel comfortabel zijn. Vloerisolatie houdt de vloer warm en daarom is vloerisolatie zo effectief voor een aangename leefomgeving. 

TONZON vloerisolatie zorgt bovendien voor een gezonder klimaat. Hoe dat zit? Doordat de vloer warmer is, is de lucht onderin de woning warmer en droger. Zo krijgen schimmel en huisstofmijt nauwelijks kans.

Vloerisolatiefolie en thermoskussens

Er bestaan verschillende manieren om de kruipruimte in je woning te isoleren. Bisoltec VloerIsolatie werkt met reflectiefolie en thermoskussens. We werken niet met pur, omdat wij geen vertrouwen hebben in de werking hiervan. Ook is het een chemisch product, dat moeilijk te recyclen is. Bisoltec VloerIsolatie kiest bewust voor de milieuvriendelijke en bewezen vloerisolatie van TONZON.

TONZON Vloerisolatie

Bisoltec VloerIsolatie is officieel dealer van TONZON voor de regio Ede/Veenendaal. Waarom kiezen wij voor TONZON?

  • De vloerisolatie van TONZON is uitgeroepen tot de energiezuinigste vorm van isoleren.
  • Deze vloerisolatie met unieke thermosflesmethode is het meest effectief, dankzij een unieke dubbele werking.
  • TONZON Vloerisolatie is afbreekbaar, recyclebaar en duurzaam geproduceerd.
  • De transportkosten van deze vloerisolatie zijn bijzonder laag. Zo kunnen we de vloerisolatie voor een vloer van vijftig vierkante meter zelfs achterop de fiets vervoeren en hoeft er geen diesel slurpende vrachtwagen aan te pas te komen.

Hoe werkt vloerisolatie?

TONZON Vloerisolatie heeft een unieke dubbele werking, die zorgt voor optimaal resultaat. De vloerisolatie verwarmt de stilstaande lucht én het reflecteert de warmte terug naar je huis. Vergelijk het met een ovenschaal, die je hebt ingepakt in aluminiumfolie om het eten warm te houden. De aluminiumfolie reflecteert de warmte terug naar de bron. Zo werkt het ook met deze vloerisolatie. De isolatie in de kruipruimte reflecteert de warmte terug naar boven en het reflecteert de kou terug naar de grond.

Welke vloeren kun je isoleren?

TONZON Vloerisolatie is geschikt voor vloeren die nog niet zijn geïsoleerd, vloeren die bij de bouw zijn geïsoleerd en vloeren die zijn geïsoleerd met purschuim of bodemisolatie. Of je nu een houten of betonnen vloer hebt, een nieuwbouwwoning of een bestaande woning: we kunnen vloerisolatie verwerken in allerlei soorten situaties. Zeker als je vloerverwarming hebt, is het aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden van vloerisolatie.

Vloerisolatie brengen we eenvoudig aan in een hoge kruipruimte. Maar ook in een lage kruipruimte is vloerisolatie mogelijk. Juist hier komt de vloerisolatie van TONZON goed van pas. Omdat de thermoskussens opvouwbaar zijn, zijn deze goed te verwerken in krappe kruipruimtes.

Vraag een kosteloos advies aan

Ik heb interesse in:
Vloerisolatie
Isolatieglas
Zolderisolatie

Hoeveel kost vloerisolatie? Krijg je subsidie op vloerisolatie? Wat bespaar je met vloerisolatie? Is vloerisolatie geschikt voor mijn situatie? Bisoltec VloerIsolatie komt graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat. Doordat we de situatie ter plekke inspecteren in de kruipruimte, weet je meteen waar je aan toe bent. Bij Bisoltec VloerIsolatie ben je verzekerd van een helder advies, een duidelijke prijsopgaaf en kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Adres
Lorentzstraat 4-6 6716 AD Ede (Gld)
Email
info@bisoltec.nl
Telefoon
06 82 07 06 46