Vloerverwarming in 1 dag

Een comfortabel huis zonder lelijke radiatoren, waar het comfortabel warm is in de winter en ook nog eens heerlijk koel in de zomer. Het is mogelijk met de vloerverwarmingsoplossingen van Bisoltec. In combinatie met onze beproefde vloerisolatie komt onze vloerverwarming maximaal tot zijn recht.

De vloerverwarmingssystemen die wij gebruiken hebben een aantal unieke eigenschappen. Zo kunnen we ze aanbrengen zonder hakken, breken of frezen, hoef je ze niet continu aan te laten staan omdat ze snel op temperatuur zijn en zijn ze geschikt om te verwarmen en te koelen. Bovendien zijn de systemen ultradun waardoor we ze echt op iedere plek en ondergrond kunnen leggen. Of je nu voor een afwerking met vloerbedekking, tegels,parket of laminaat kiest, wij hebben er een passende vloerverwarmingsoplossing voor. En niet onbelangrijk, onze vloerverwarming is te leggen in 1 dag, dus de meubels hoeven er niet lang uit.

Ook geschikt voor monumentale panden

Al onze isolatie en verwarmingssystemen laten de bestaande constructies in stand, zo hoeven we niet te frezen en brengen we bij isoleren van panden geen schuim of ander niet meer te verwijderen materiaal aan. Dat maakt onze werkwijze ook zeer geschikt voor historische of monumentale panden. De systemen zijn immers licht, dun en kunnen zwevend aangebracht worden. Een ideale combinatie voor omstandigheden die om extra aandacht vragen.

Het meest veelzijdige en complete systeem om iedere ruimte te verwarmen en te koelen

  • Dunste watergedragen systeem (15mm) in verwarmen en koelen
  • Geschikt als hoofdverwarming
  • Licht van gewicht
  • Razendsnel op temperatuur
  • Binnen 1 dag geplaatst

Verzoek voor een kosteloze inspectie

Ik heb interesse in de vloerisolatie van Bisoltec
Ik heb interesse in de vloerverwarming van Bisoltec

Hoeveel kost vloerverwarming? Welk systeem past het beste in jullie situatie en is het verstandig om ook de vloer te isoleren. BisolTec komt graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat in de vorm van een kosteloze inspectie. Doordat we de situatie ter plekke inspecteren, weet je meteen waar je aan toe bent. Bij BisolTec ben je verzekerd van een helder advies, een duidelijke prijsopgaaf en kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Adres
Veenderweg 108 6712 AE Ede (Gld)
Email
info@bisoltec.nl
Telefoon
06 82070646