Kan jullie huis wel wat extra comfort gebruiken? Ben je de koude vloer, het gestruikel over pantoffels en de hoge energierekening zat? Dan is de vloerisolatie van BisolTec indien jullie woning beschikt over een kruipruimte een perfecte oplossing.

Verzoek voor een kosteloze inspectie

Ik heb interesse in de vloerisolatie van Bisoltec
Ik heb interesse in de vloerverwarming van Bisoltec

Hoeveel kost vloerisolatie? Krijg je subsidie op vloerisolatie? Wat bespaar je met vloerisolatie? Is vloerisolatie geschikt voor mijn situatie? BisolTec VloerIsolatie komt graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat in de vorm van een kosteloze inspectie. Doordat we de situatie ter plekke in de kruipruimte inspecteren, weet je meteen waar je aan toe bent. Bij BisolTec VloerIsolatie ben je verzekerd van een helder advies, een duidelijke prijsopgaaf en kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Voor een inspectie is het van belang dat de kruipruimte toegankelijk is en een minimale hoogte heeft van 50cm. 

Adres
Veenderweg 108 6712 AE Ede (Gld)
Email
info@bisoltec.nl
Telefoon
06 82070646

Wat mag je verwachten van een kosteloze inspectie vloerisolatie?

Zoals aangegeven gaan wij voor wederzijdse toegevoegde waarde. Dat betekent dat wij vooraf graag een compleet beeld van de situatie willen hebben zodat wij het beste advies kunnen geven. Tijdens een inventarisatie afspraak bespreken wij de wensen en verwachtingen die jullie hebben bij vloerisolatie.

Wij gaan altijd de kruipruimte in om een exacte meting te doen. Onze vloerisolatie met thermokussens wordt namelijk vooraf precies op maat gemaakt. Zo beperken we de hoeveelheid afval en dat is goed voor de portemonee en het milieu. We beoordelen tijdens onze inspectie ook meteen of er voldoende ventilatie in de kruipruimte aanwezig is en of er geen onnodig warmte verlies uit cv leidingen onder de vloer op kan treden.

Tot slot lichten wij de werking van de materialen toe waarmee wij werken en geven wij direct een beeld bij de prijs. Vinden jullie het aanbod passend dan versturen wij na de afspraak een duidelijke opdrachtbevestiging. Door onze zorgvuldige aanpak tijdens de inventarisatieafspraak is een tweede meetafspraak niet nodig. We kunnen dan meteen een montage afspraak maken zodat ook jullie snel kunnen genieten van de voordelen van vloerisolatie.