Vloerisolatie: TRIFOIL en TONZON specialist

BisolTec vloerisolatie Ede werkt met de meest beproefde en milieuvriendelijkste isolatiematerialen. Zo denken wij niet alleen aan besparing en comfort, maar ook aan het milieu. BisolTec VloerIsolatie mag zich specialist noemen van de merken TRIFOIL en TONZON. Dit Nederlands product is flexibel en bestaat uit maar 3 lagen materiaal.. Zo bereik je met minder ruimteverlies meer isolatiewaarde. Bovendien is deze vloerisolatie de meest mens- en milieuvriendelijke isolatie-oplossing. Dat maakt dat wij voor de kwaliteit van deze vloerisolatie kiezen.

 

De beste keuze in isolatieglas

Naast onze expertise op het gebied van vloerisolatie is BisolTec uit Ede gespecialiseerd in isolatieglas. Want stel je eens voor dat je ramen ‘s ochtends niet meer vol condens staan. Dat je weer lekker
thuis werkt, zonder vervelende temperatuurschommelingen en verwarming die steeds
aanslaat. En dat je ‘s avonds geen koude tocht meer door de woonkamer voelt als je op de
bank zit. Dát is wat isolatieglas doet met je huis. Verzeker jezelf ook van meer comfort en
een lagere energierekening met HR++ glas of HR+++ glas van Bisoltec! Wij komen vooraf bij je langs om alles op te adviseren en in te meten. Je krijgt een duidelijke offerte, waardoor je precies
weet waar je aan toe bent en jouw ruiten worden geplaatst door vriendelijk ervaren glaszetters.

Duurzaamheidsadvies

Lenard Bezemer is eigenaar van BisolTec VloerIsolatie en duurzaamheidsadviseur. Als enthousiaste ondernemer met een hart voor duurzaamheid gaat hij graag met jou in gesprek om te kijken hoe je jouw huis zo duurzaam en comfortabel mogelijk kunt maken.

“Met het oog op een schoner milieu en een besparing op je maandelijkse energielasten, is het goed om te kijken naar hoe energiezuinig jouw woning is. De investering voor een duurzamer huis verdient zich snel terug doordat er minder energie verloren gaat en je dus minder hoeft te stoken. Daarnaast merk je snel meer comfort in je woning. Het is prachtig om zo te mogen meewerken aan een beter milieu.”

De voordelen van de materialen waarmee wij werken

BisolTec VloerIsolatie werkt voor vloerisolatie, ook wel kruipruimte isolatie genoemd, met stevige aluminiumfolie als isolatiemateriaal en een vochtblokkerende bodemfolie. Onze materialen reduceren de warmteuitstraling doormiddel van Thermische reflectie naar de kruipruimte tot vrijwel nul. Niet alleen de werking is optimaal, ook het transport en de verwerking zijn de mens- en milieuvriendelijkste op de markt. Bij BisolTec VloerIsolatie werken we dus bewust niet met volumineuze of chemische producten die duur transport vergen, mensonvriendelijk te verwerken zijn en later niet of nauwelijks te recyclen zijn. We zetten hieronder graag de voordelen van onze isolatie op een rij.

Met oog voor detail