Het effect van vloerisolatie

Wat doet vloerisolatie? Vloeren verliezen veel warmte door de koude en vaak vochtige kruipruimte en funderingsmuren. Zeker in de herfst en winter merk je dit goed in huis door de kou die de vloer afgeeft. Dat is niet comfortabel en bovendien gaat je gestookte energie zo het huis weer uit. Vloerisolatie beperkt het warmteverlies en de optrek van kou, zodat je geniet van alle voordelen van een warme vloer.

Vloerisolatie heeft dus veel voordelen. Zo hoef je minder te stoken, omdat de warmte in huis blijft. Met vloerisolatie bespaar je daardoor op je energierekening. Je ervaart meer comfort in huis. Als je koude voeten hebt, heb je het helemaal koud, al zet je de verwarming op dertig graden. Als je warme voeten hebt, kan achttien graden in de winter in huis al heel comfortabel zijn. Vloerisolatie houdt de vloer warm en daarom is vloerisolatie zo effectief voor een aangename leefomgeving. 

Vloerisolatie in combinatie met een damp remmende bodemfolie zorgt bovendien voor een gezonder klimaat. Hoe dat zit? Door het aanbrengen van damp remmende folie wordt de kruipruimte droger. In combinatie met de terug straling van warmte door vloerisolatie met thermoskussens wordt de lucht onderin de woning warmer en droger. Zo krijgen schimmel en huisstofmijt nauwelijks kans.

Vloerisolatie met Thermoskussens

BisolTec VloerIsolatie werkt met de beproefde en zeer effectieve reflectiefolie. Wij werken onder andere met de vloerisolatie van TRIFOIL EN TONZON. BisolTec VloerIsolatie is TRIFOIL en TONZON specialist voor de regio Ede/Veenendaal met ruim 50000m2 ervaring.

Waarom kiezen wij voor thermokussen van TONZON?

  • De vloerisolatie van TONZON is uitgeroepen tot de energiezuinigste vorm van isoleren.
  • Deze vloerisolatie met unieke thermosflesmethode is het meest effectief, dankzij een unieke dubbele werking.
  • TONZON Vloerisolatie is afbreekbaar, recyclebaar en duurzaam geproduceerd.
  • De transportkosten van deze vloerisolatie zijn bijzonder laag. Zo kunnen we de vloerisolatie voor een vloer van vijftig vierkante meter zelfs achterop de fiets vervoeren en hoeft er geen diesel slurpende vrachtwagen aan te pas te komen.

Hoe werkt onze vloerisolatie?

TONZON Vloerisolatie en TRIFOIL Vloerisolatie hebben een unieke dubbele werking, die zorgt voor optimaal resultaat. De vloerisolatie verwarmt de stilstaande lucht én het reflecteert de warmte terug naar je huis. Vergelijk het met een ovenschaal, die je hebt ingepakt in aluminiumfolie om het eten warm te houden. De aluminiumfolie reflecteert de warmte terug naar de bron. Zo werkt het ook met deze vloerisolatie. De isolatie in de kruipruimte reflecteert de warmte terug naar boven en het reflecteert de kou terug naar de grond.

Welke vloeren kunnen wij isoleren?

De vloerisolatie van BisolTec VloerIsolatie is geschikt voor vloeren die nog niet zijn geïsoleerd, vloeren die bij de bouw zijn geïsoleerd en vloeren die zijn geïsoleerd met purschuim of bodemisolatie. Of je nu een houten of betonnen vloer hebt, een nieuwbouwwoning of een bestaande woning: we kunnen vloerisolatie verwerken in allerlei soorten situaties. Zeker als je vloerverwarming hebt, is het aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden van vloerisolatie.

Vloerisolatie brengen we eenvoudig aan in een hoge kruipruimte. Maar ook in een lage kruipruimte is vloerisolatie mogelijk. Juist hier komt de vloerisolatie met dampremmende folie in combinatie met thermokussens van TRIFOIL of TONZON goed van pas. Omdat de thermoskussens opvouwbaar zijn, zijn deze goed te verwerken in krappe kruipruimtes.

De voordelen van de materialen waarmee wij werken

Met oog voor detail

Verzoek voor een kosteloze inspectie

Ik heb interesse in de vloerisolatie van Bisoltec
Ik heb interesse in de vloerverwarming van Bisoltec

Hoeveel kost vloerisolatie? Krijg je subsidie op vloerisolatie? Wat bespaar je met vloerisolatie? Is vloerisolatie geschikt voor mijn situatie? BisolTec VloerIsolatie komt graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat in de vorm van een kosteloze inspectie. Doordat we de situatie ter plekke in de kruipruimte inspecteren, weet je meteen waar je aan toe bent. Bij BisolTec VloerIsolatie ben je verzekerd van een helder advies, een duidelijke prijsopgaaf en kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Adres
Lorentzstraat 4-6 6716 AD Ede (Gld)
Email
info@bisoltec.nl
Telefoon
06 82070646