Vloerisolatie is een slimme investering met het oog op een schoner milieu en een besparing op je energielasten. Helaas zijn er vloerisolaties op de markt die niet goed zijn voor het milieu. BisolTec VloerIsolatie werkt alleen met milieuvriendelijke vloerisolatie. We zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van vloerisolatie door middel van ReflectieFolie. Tijdens het aanbrengen komen geen giftige chemicaliën vrij en uit het materiaal komen geen vezeltjes of ongezond stof.

Verbetering van het leef milieu door vloerisolatie

De koude ongeïsoleerde vloer is vaak de oorzaak van vochtproblemen rond de begane grondvloer. Door de lage temperatuur is de vochtigheid hoger waardoor schimmels en huisstofmijten  meer kans krijgen. Zij houden van een vochtige omgeving. Het plaatsen van dubbelglas verergert deze problemen. Vocht dat eerst condenseerde op het enkelglas trekt nu namelijk naar de ongeïsoleerde vloer die ineens lange tijd het koudste oppervlak in huis is geworden. Gevolg: nog meer huisstofmijten en schimmelvorming in vloerbedekking, langs plinten en onder de meubels. Isoleert u uw vloer met Thermokussens in combinatie met een Dampremmende bodemfolie dan wordt de vloer warmer en droger waardoor schimmels en huisstofmijten nauwelijks nog kans krijgen.

Service contract van Bisoltec

Jouw isolatie altijd in top conditie

Wij staan achter onze producten, daarom krijg je 10 jaar garantie op de isolatie. Een goed aangebracht product kan echter door invloeden van buitenaf, zoals veranderingen in het grondwaterpeil (oa door de klimaatverandering), ventilatiekanalen die verstopt raken, beschadigde isolatie door ongedierte of leidingen die slechter worden minder isoleren. Omdat een kruipruimte geen plek is waar de meeste bewoners vaak komen worden dit soort zaken pas veel later opgemerkt. En hoewel herstel vaak onder de garantie valt, kan er niets hersteld worden wanneer het niet opgemerkt wordt.

Daarom bieden wij een servicecontract aan, want jaar in jaar uit een effectieve isolatie vraagt om een beetje aandacht.

Meer lezen

Verzoek voor een kosteloze inspectie

Verbeter het leefmilieu in jouw woning

Vraag vandaag nog een kosteloze inspectie aan. Dan weet je snel wat wij voor het comfort in jullie woning kunnen betekenen. Doordat we de situatie ter plekke in de kruipruimte inspecteren, weet je meteen waar je aan toe bent. Bij BisolTec VloerIsolatie ben je verzekerd van een helder advies, een duidelijke prijsopgaaf en kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Adres
Veenderweg 108 6712 AE Ede (Gld)
Email
info@bisoltec.nl
Telefoon
06 82070646