Beter isolerend effect

Bisoltec VloerIsolatie heeft voor het isoleren van vloeren bewust gekozen voor de Thermoskussen vloerisolatieisolatiematerialen van onder andere TONZON. TONZON heeft de Thermoskussen isolatie ontwikkeld. Dit materiaal reduceert de warmte uitstraling naar de kruipruimte tot vrijwel nul. Het is een prachtig materiaal om te verwerken met nauwelijks transportkosten (product is volledig opvouwbaar), weinig afval en geen gezondheidsrisico's bij het verwerken. Dit opvouwbare isolatiemateriaal isoleert beter dan de dikste pakken wol, EPS of purschuim en is daarom voor ons de beste keuze.

Warmte wordt in verschillende lagen terug gestraald

De werking van Thermoskussen vloerisolatie lijkt op die van een thermosfles. Warmte wordt in verschillende lagen terug gestraald. Aluminiumfolie wordt oa ook gebruikt in de medische wereld. Bij onderkoeling krijgen slachtoffers een aluminium folie om zich heen. Doordat de lichaamswarmte direct terug reflecteert door het folie blijf je warm. Zo ook met de vloerisolatie van Bisoltec VloerIsolatie  heeft de thermosfles flexibel gemaakt. Vloeren met TONZON vloerisolatie worden sneller warm, bereiken een hogere temperatuur en houden de warmte langer vast. De werking is zo effectief dat de vloer in sommige situaties zelfs warmer kan worden dan de rest van de ruimte.

De voordelen van de materialen waarmee wij werken

Bisoltec VloerIsolatie werkt voor vloerisolatie, ook wel kruipruimte isolatie genoemd, met Thermoskussen isolatiemateriaal en een vochtblokkerende bodemfolie. Onze materialen reduceren de warmteuitstraling naar de kruipruimte tot vrijwel nul. Niet alleen de werking is optimaal, ook het transport en de verwerking zijn de mens- en milieuvriendelijkste op de markt. Bij Bisoltec Vloerisolatie werken we dus bewust niet met volumineuze of chemische producten die duur transport vergen, mensonvriendelijk te verwerken zijn en later niet of nauwelijks te recyclen zijn. We zetten hieronder graag de voordelen van onze isolatie op een 

Met aandacht voor detail

Isolatie, ventilatie en blijvend oog voor detail bepalen samen het eindresultaat. Wanneer wij een vloer isoleren checken wij daarom meteen hoe effectief de ventilatie van een kruipruimte is en of er geen onnodig warmteverlies optreedt uit cv-leidingen die door de kruipruimte lopen. Met ons service contract gaan we voor een blijvend maximaal isolatie rendement.

Contactformulier

Kan jullie huis wel wat extra comfort gebruiken? Ben je de koude vloer, het gestruikel over pantoffels en de hoge energierekening zat? Dan is de vloerisolatie van Bisoltec indien jullie woning beschikt over een kruipruimte een perfecte oplossing. Onze inventarisatie is altijd gratis. Vul het formulier in en wij nemen op korte termijn contact op of bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Adres
Lorentzstraat 4-6 6716 AD Ede (Gld)
Email
info@bisoltec.nl
Telefoon
06 82 07 06 46