Bisoltec leidingisolatie

Minimaal warmteverlies voor maximaal rendement

De Bisoltec kruipruimte isolatie met Thermoskussens zorgt voor het reflecteren van de warmte van je vloer terug naar je huis. Wanneer je vloerverwarming hebt geeft dat een dubbel effect. Zo blijft je huis makkelijker op dezelfde temperatuur en in combinatie met een hoog rendementsketel scheelt dat veel in de stookkosten. Voor een maximaal rendement is het belangrijk dat er tijdens het transport van warm water door de cv-leidingen tussen de ketel en de vloerverwarming of radiatoren een minimaal warmteverlies optreedt. 

Lopen de leidingen door koude ruimtes of door een koude vochtige kruipruimte dan gaat er op de verkeerde plek warmte tijdens het transport verloren. Het is uiteraard de bedoeling dat jouw zorgvuldig en efficiënt opgewarmde cv-water zonder af te koelen op de plek van bestemming komt. Zo voorkom je dat je onnodig extra stookt en onbedoeld je kruipruimte aan het verwarmen bent.

TONZON Bandagefolie

Bij een inspectie voor de mogelijkheden van het aanbrengen van Bisoltec kruipruimte isolatie kijken we daarom niet alleen naar het isoleren van de vloer. We letten ook op details zoals het voorkomen van onnodig warmteverlies via de leidingen en een goede ventilatie van de kruipruimte. Mocht het nodig zijn dan kunnen wij met TONZON Bandagefolie de cv-leidingen effectief isoleren.

TONZON Bandagefolie kan ononderbroken door Bisoltec aangebracht worden, ook bij bochten en koppelingen. Dit is met traditionele buisisolatie niet altijd haalbaar. Zo minimaliseren we het warmteverlies via de leidingen voor een maximaal rendement op de plek die je wilt verwarmen. Dat is niet alleen heel comfortabel maar scheelt ook jaar in jaar uit in de portemonnee.

Op de video hieronder is de werking van de TONZON bandagefolie direct al na het aanbrengen met een infrarood warmte camera goed te zien.

De voordelen van de producten waarmee wij werken

BisolTec VloerIsolatie werkt voor vloerisolatie, ook wel kruipruimte isolatie genoemd, met Thermoskussen isolatiemateriaal en een vochtblokkerende bodemfolie. Onze materialen reduceren de warmteuitstraling naar de kruipruimte tot vrijwel nul. Niet alleen de werking is optimaal, ook het transport en de verwerking zijn de mens- en milieuvriendelijkste op de markt. Bij BisolTec VloerIsolatie werken we dus bewust niet met volumineuze of chemische producten die duur transport vergen, mensonvriendelijk te verwerken zijn en later niet of nauwelijks te recyclen zijn. We zetten hieronder graag de voordelen van onze isolatie op een rij.

Met aandacht voor detail

Verzoek voor een kosteloze inspectie

Hoeveel kost vloerisolatie? Krijg je subsidie op vloerisolatie? Wat bespaar je met vloerisolatie? Is vloerisolatie geschikt voor mijn situatie? BisolTec VloerIsolatie komt graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat in de vorm van een kosteloze inspectie. Doordat we de situatie ter plekke in de kruipruimte inspecteren, weet je meteen waar je aan toe bent. Bij BisolTec VloerIsolatie ben je verzekerd van een helder advies, een duidelijke prijsopgaaf en kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Voor een inspectie is het van belang dat de kruipruimte toegankelijk is en een minimale hoogte heeft van 50cm. 

Adres
Veenderweg 108 6712 AE Ede (Gld)
Email
info@bisoltec.nl
Telefoon
06 82070646