Kruipruimte ventilatie

Een droge kruipruimte isoleert beter

De unieke aanpak van Bisoltec rust op 2 pijlers. Het beperken van vocht in de kruipruimte en het terugstralen van de warmte direct onder de vloer door middel van onze Thermoskussens.

Veel kruipruimtes zijn vochtig of zelfs nat. Vocht geleidt kou. Denk maar aan een winterjas. Heerlijk warm in de kou, totdat hij nat is en je niet meer warm kunt worden. Voor een goede en blijvend werkende vloerisolatie is dus een kurkdroge kruipruimte nodig. Zo ervaar je geen optrekkende kou meer in huis en zijn vochtproblemen zoals schimmelvorming, huisstofmijt en hout- en betonrot meteen ook verleden tijd.

De voordelen van de materialen waarmee wij werken

BisolTec VloerIsolatie werkt voor vloerisolatie, ook wel kruipruimte isolatie genoemd, met stevige aluminiumfolie als isolatiemateriaal en een vochtblokkerende bodemfolie. Onze materialen reduceren de warmteuitstraling doormiddel van Thermische reflectie naar de kruipruimte tot vrijwel nul. Niet alleen de werking is optimaal, ook het transport en de verwerking zijn de mens- en milieuvriendelijkste op de markt. Bij BisolTec VloerIsolatie werken we dus bewust niet met volumineuze of chemische producten die duur transport vergen, mensonvriendelijk te verwerken zijn en later niet of nauwelijks te recyclen zijn. We zetten hieronder graag de voordelen van onze isolatie op een rij.

Met aandacht voor detail

Isolatie, ventilatie en blijvend oog voor detail bepalen samen het eindresultaat. Wanneer wij een vloer isoleren checken wij daarom meteen hoe effectief de ventilatie van een kruipruimte is en of er geen onnodig warmteverlies optreedt uit cv-leidingen die door de kruipruimte lopen. Met ons service contract gaan we voor een blijvend maximaal isolatie rendement.

Verzoek voor een kosteloze inspectie

Ik heb interesse in de vloerisolatie van Bisoltec
Ik heb interesse in de vloerverwarming van Bisoltec

Hoeveel kost vloerisolatie? Krijg je subsidie op vloerisolatie? Wat bespaar je met vloerisolatie? Is vloerisolatie geschikt voor mijn situatie? BisolTec VloerIsolatie komt graag thuis bij je langs voor een vrijblijvend advies op maat in de vorm van een kosteloze inspectie. Doordat we de situatie ter plekke in de kruipruimte inspecteren, weet je meteen waar je aan toe bent. Bij BisolTec VloerIsolatie ben je verzekerd van een helder advies, een duidelijke prijsopgaaf en kom je niet voor onverwachte kosten te staan.

Voor een inspectie is het van belang dat de kruipruimte toegankelijk is en een minimale hoogte heeft van 50cm. 

Adres
Lorentzstraat 4-6 6716 AD Ede (Gld)
Email
info@bisoltec.nl
Telefoon
06 82070646